![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Хмммм, нека погледнем фактите: - 90% от феновете им са на ниво "кефят ме тая, тая и тая песен". Дори не ги слушат сериозно. И? - песните им са уникално прости ... а ние не можем да си позволим да слушаме нещо, което ни кефи, трябва да има 6754 увъртяни сола, защото сме разбирачи нали, простата музика оставяме на смъртните. Музиката на СОАД е разкършена и звученето им- специфично. Не ти ли стига? - текстовете смучат Радвам се, че можеш да го оцениш. Аз мога да ти кажа за всеки текст, че смуче, ако не се опитам да разбера, с каква мисъл е правен. А текстовете на СОАД определено са правени с идея, нямаш причина да им се дразниш повече, отколкото на 99% от другите метъл групи. - вокалистът е изнасилено агне Нетипичен е, да. Което повечето хора казват за метъл вокалите (от пауър до дет) изобщо. Защо точно Серж ти е трън в очите? А, да, вж. това за МТВ и феновете. - въртят ги по MTV И? ===> System, дори и да не правят музика, която се вписва в разбиранията на повечето за метъл, правят нещо различно. Това, разбира се, означава, че много хора са напълно прави да не ги харесват, но при положение, че музиката им с нищо не е по-лоша от по-голямата част от метъл (пък и не само метъл) нещата, тези хора нямат право да плюят по тях само за да се докажат пред себе си като прота. Което, на практика, казах още в първия си пост. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:16 AM |