![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Хах незнам дали трябваше да пускам цяла тема, но все пак половината си живот прекарваме в едно състояние за което не се знае особенно много или казано иначе - не се знае - знае ли се.
![]() Сомнамбули ![]() Може да не повярвате, но имам един приятел, който отдавна е заебал пуберитета, но по незнайни причини сънува нон стоп, или поне си спомня повечето сънища. Просто удивително! Всеки божи ден ![]() ![]() ![]() А аз не съм сънувал кой знае от кога. Защо някои хора сънуват често, а други супер рядко? Може би (четох някъде) човек си спомня точно съня преди да се събуди. - А аз защо по дяволите нищо не си спомням ![]() Както и да е. Един сънува - друг бълнува ![]() Еми.. казвайте, колко, какво, как и защо сънувате? Мацки във вериги и черни кожи или някви по-тъпи сънища ви гонят по нощите. Ако сте прецакани като мен също, ако сте самнамбули - къде бръмчите и кви ги вършите ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
^и мен постоянно ме тормозят такива сънища,ама не са шведи
![]() Иначе последният ми по-интересен сън беше преди 10-ина дни. Бяха ме наели да правя стълба в дома на някакъв свещеник, който се оказа че иска да ме убие и тръгнах да се измъквам от него. Някъде из тъмнината ме срещна една жена, за която знаех че е набедена за вещица от същия този, но от разговора ни разбрах, че наистина е, и даже ми обясняваше как да направя някаква магия... добре че се събудих, иначе щях да си имам работа със светата инквизиция. -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:15 AM |