![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ами, личи си колко им струва музиката... Аз ако бях музикант, щях да умра от срам ако хората слушащи моята музика бяха дебили. Жалко за любимите ти изпълнители, значи. Ако съдехме за музиката по феновете й, всяка музика е боклук. Аз не знам за стил, преобладаващият процент на фенове на който да не са идиоти. Музикалната простота обикновено се компенсира с нещо. Къде с послания или енергия, като при пънка, къде с атмосферичност, като при блека... MTV песничките са прости с цел да се харесват на овцете. Аз нито пънка свързвам с послания, нито всеки блек е атмосферичен. Искаш да виждаш послания - виждаш ги. Не ти харесва едно нещо - не усещаш атмосферичност. За мен песните на Култ ов Азазел например с нищо не са по-смислени/атмосферични. Това не е обида към горните, просто ти показвам, че е глупаво да слагаш субективните фактори при оценяването на група като обективни. ![]() Хубаво е, че това ти е представата за разчупеност и уникалност. ахахахахаххахахаххах, извинявай, че не виждам ОГРОМНИО смисъл зад ГЕНИАЛНИТЕ им текстове, които се състоят от мелене на несвързани простотии (щото трябва да звучи философски и който не го харесва ===> е тъп и затворен и не разбира гения... ![]() Говорил ли съм за ГЕНИЙ!? По дяволите, такова определение не би използвал човек, имащ поне някаква музикална култура, близка до средната. Казвам, че текстовете им не са в никакъв случай по-смешни от вътрешностите, паладините и жертвоприношенията. Преди да оплюеш тях, замисли се, дали и ти не слушаш бози. Скрийм Блъди Гор, баце! Кой ти говори за нетипичност? Той просто си смуче. ![]() (и аз обичам да съм обоснован) А ти си комплексар, овца, която просто преповтаря мнението на останалите разбирачи. И аз се обосновавам. 99% от музиката по MTV е лайняна. Да. Аха, начи, видиш ли, който се превъзнася по SOAD е човек със собствено мнение, а който ги плюе е гаден конформист. Аре беги от тука бе! Къде си ме виждал да ПРЕВЪЗНАСЯМ група въобще? Пак казвам, това правят само хората, които не са запознати с многообразието на музиката. Казах, че всеки може да ги харесва / да не ги харесва, но е жалко да ги плюеш по такъв начин, все едно си кой знае колко над тези неща. Сега, след това "беги", предполагам, трябва да се покрия някъде от срам? Затапи ме, признавам. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:12 AM |