![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 5-November 04 Град: СОФИЯ Потребител N: 657 ![]() |
Някой слушал ли е cross fire?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
Някой слушал ли е cross fire? Аз им имах 2 или 3 албума маи.85,86 и 87 маи беше. Много ме кефиха,заедно с дрифтър и танкард. Сега откровенно живея със старите ми ученически първи банди и групи с които влезнах 85 в света на метъла-anthrax, s.d.i., tankard, venom, king diamond, raven, motley crue, megadeth, testament, metal church, sodom, kreator... и незнам още кои, но всичко архивно, траш и спиид ако мога да го дръпна го свалям. Даи линк откъде мога да дръпна кросфаииър де! Че 5,6 пъти съм опитвал по разни торенти но все няма лиичерс и не тръгват. Както и старата траш метъл даркнес търся. И тях ги харесвах много. С това започнах аз преди да скоча на сепултурата, и дет и граид кора ![]() -------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:25 PM |