![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Защо защитавате една група, която нито слушате, нито ви кефи? Защо плюете група, която сме слушали (нефеновете) колкото аз - Darkthrone, ахах? Още по-тъпо е от това. Цитат И, по между другото, всеки е в пълното си право да плюе по каквото си иска. Естествено. Просто е изключително тъпо като постъпка да пречиш на феновете на групата да си обменят мнение. Цитат Показвате се като тотални путки, изписвайки огромни постове в защита на (уж) любимата си група... Сякаш са ви отнели Безценното, баси! То пък не е путкенско да дойдеш и да започнеш да редиш колко безсмислена, малоумна, уникално тъпа и елементарна е групата, за която е направена темата. И да започнеш да убеждаваш хората, които са й фенове. То става егати и темата, нямам думи. Добре, аз сега да отида в темата за драгънфорс и да започна да обяснявам колко е зле, колко е безсмислена, как Ли и ко. са някакви пълни малоумници, които знаят само да свирят бързо и са тъпи колкото антилопа гну през летния полусезон? Какъв ще е смисъла в цялата работа? Поредната тема, в която ще се води някакъв малоумен спор, който накрая ще стигне до лична основа; поредната осрана такава за някаква група? Ми лол. П.П. Във всяко нещо има частица, която може да се разбере, стига да искаш. Дали е празна музиката като цяло на даден изпълнител не го решаваме аз, ти, и който и да е. За нас може да го решим, но така да твърдиш глобално е неподходящо. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:12 AM |