![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Защо защитавате една група, която нито слушате, нито ви кефи? Защо плюете група, която сме слушали (нефеновете) колкото аз - Darkthrone, ахах? Още по-тъпо е от това. Цитат И, по между другото, всеки е в пълното си право да плюе по каквото си иска. Естествено. Просто е изключително тъпо като постъпка да пречиш на феновете на групата да си обменят мнение. Цитат Показвате се като тотални путки, изписвайки огромни постове в защита на (уж) любимата си група... Сякаш са ви отнели Безценното, баси! То пък не е путкенско да дойдеш и да започнеш да редиш колко безсмислена, малоумна, уникално тъпа и елементарна е групата, за която е направена темата. И да започнеш да убеждаваш хората, които са й фенове. То става егати и темата, нямам думи. Добре, аз сега да отида в темата за драгънфорс и да започна да обяснявам колко е зле, колко е безсмислена, как Ли и ко. са някакви пълни малоумници, които знаят само да свирят бързо и са тъпи колкото антилопа гну през летния полусезон? Какъв ще е смисъла в цялата работа? Поредната тема, в която ще се води някакъв малоумен спор, който накрая ще стигне до лична основа; поредната осрана такава за някаква група? Ми лол. П.П. Във всяко нещо има частица, която може да се разбере, стига да искаш. Дали е празна музиката като цяло на даден изпълнител не го решаваме аз, ти, и който и да е. За нас може да го решим, но така да твърдиш глобално е неподходящо. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
То пък не е путкенско да дойдеш и да започнеш да редиш колко безсмислена, малоумна, уникално тъпа и елементарна е групата, за която е направена темата. И да започнеш да убеждаваш хората, които са й фенове. То става егати и темата, нямам думи. Добре, аз сега да отида в темата за драгънфорс и да започна да обяснявам колко е зле, колко е безсмислена, как Ли и ко. са някакви пълни малоумници, които знаят само да свирят бързо и са тъпи колкото антилопа гну през летния полусезон? Едни DragonForce винаги можеш да ги охулиш от позицията на личния си вкус, разбира се. Само че не върви много да ги наречеш точно елементарни, и то в тема за System of a Down. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:22 AM |