![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Да ти обяснявам ли колко са смешни и обвинения в това, че СОАД не са уникална банда? С определенията от типа на "дебилна тема", "смешници, пускани по МТВ" и т.н.?
Ми мамка му, уникални са. Казвам го като човек, който не харесва групата и никога не я е харесвал. Примерът с критикуването на Драгънфорс беше толкова подходящ, колкото е и критикуването тук. Тоест - точно толкова малоумен. Туйто. ![]() Извини ме, Ролф, за неграмотността. Аз разчитам на теб да ме ограмотиш, но от два месеца и половина чакам твоето знание в една друга тема и ти не ми го даряваш. Затова съм така. ^ О, това ще стане, несъмнено. Просто защото за някои може да се плюе една група (заслужено според тях), но виж, техните любими групи - АБСУРД! :Р В крайна сметка, радвам се, че си смислен човек, с който да се спори ;р хях -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^ О, това ще стане, несъмнено. Просто защото за някои може да се плюе една група (заслужено според тях), но виж, техните любими групи - АБСУРД! :Р Да, но има разлика между това просто да подминеш поредното Knut/Valle/Magne мнение и това да започнеш ти да водиш спор за това колко е добра любимата ти група. Ставаш като Nightwish феновете с писмата към http://globaldomination.se, които изписаха 2000 писма с OMGOMGOMG, само защото някой беше писал подигравателно ревю за "Once". -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:04 AM |