![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Хъм, хъмм, хъммм... Та, оная нощ по некакво небивало стечение на обстоятелствата заварих по ММ интервюнце с ОНСЛОУТ преди концертЪт им в Шопленд. Това добре (макар и с месец и кусур закъснение), обаче после реших да прегледам/слушам и новините, последната от които гласеше, че на 12-ти Август, лето 2008-мо ще се състои те тАва. ИЗТРЕЩУХ!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
Никой ли не е ходил бе, грам коментар не чух ![]() Ходихме бе, и се откъртихме. Първо ходих на 12-ти да ги посрещам на летището. Чаках три часа с едно приятелче, ама ги набарахме най-накрая с 3 инчес. Оувъркил бяха пристигнали по-рано и ги бяхме изпуснали с не повече от 30 минутки. Имаме снимки, автгорафи, всичко. Бандата много ни се накефи щото единствени ги уважихме. Само имаше една кифла от фирмата за посрещане дето все ни викаше да не ги притесняваме, ама те момчетата сами дойдоха при нас. На концерта също беше жестоко. Гледахме саундчека на Екзъдъс и момчетата ни помниха, а малко преди началото на концерта Том Хънтинг беше излязъл на оградите и всеки, който искаше можеше да си поговори с него. Едно 10 минутки разговор си отпрахме, разбрах някои нови неща за предстоящи издания. Интересно е да отбележа, че Том мислеше, че градът се казва Реварна. ![]() Пък и 3 инчес бяха доста добри. Равносметка: Великолепен концерт на три невероятни групи, определено е концертът на годината за мен (ако Криейтър или Мегадет не дойдат изненадващо). Абе абсолютна тупалка. П.С. Аз забравих да кажа бе, даже и по бТВ ме даваха като си куфея! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:13 AM |