![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Взаимствано от друго форумче, но е интересно
![]() Ето и изреченията: Ако можех да бъда път, щях да съм... Ако можех да бъда река, щях да съм... Ако можех да съм животно, щях да бъда... Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Ако можех да бъда чувство, щях да съм... Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Отговорът е... Ако можех да съм невидим щях надничам ... Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Какво бих бил/а всъщност... ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ако можех да бъда път, щях да съм горска пътечка
Ако можех да бъда река, щях да съм с много вирчета и подлъгващи участъци Ако можех да съм животно, щях да бъда кръстоска между вълк и скакалец Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда безцветен Ако можех да бъда чувство, щях да съм носталгия Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е първият път, когато се влюбих истински - един ангел влезе и аз останах със зяпнала уста ![]() ![]() Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в гората, опрял гръб на някой вековен дъб, загледан във вълничките, които вятърът, играейки си, оставя по водата на близкото езерце ![]() Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм часовник Въпросът, който винаги е в главата ми е "Аз ли съм ?" Отговорът е "Рано е да се каже" Ако можех да съм невидим щях надничам ... кхъм, хайде няма да ставаме цинични ![]() Ако можех да съм вселената, щях да бъда бесмислен Какво бих бил/а всъщност никой не знае -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:29 PM |