![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Взаимствано от друго форумче, но е интересно
![]() Ето и изреченията: Ако можех да бъда път, щях да съм... Ако можех да бъда река, щях да съм... Ако можех да съм животно, щях да бъда... Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Ако можех да бъда чувство, щях да съм... Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Отговорът е... Ако можех да съм невидим щях надничам ... Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Какво бих бил/а всъщност... ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Ако можех да бъда път, щях да съм... алея в някой парижки парк
Ако можех да бъда река, щях да съм... с няколко водопада и красив извор ![]() Ако можех да съм животно, щях да бъда... чайка Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... сива Ако можех да бъда чувство, щях да съм... страст Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... днескашния ден (имах прекрасен ден) Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Валхала :Р Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... ваза Въпросът, който винаги е в главата ми е.... къде бъркам и защо го правя?! Отговорът е... че не знам Ако можех да съм невидим щях надничам ... в снимачната площадка на някой филм ![]() Ако можех да съм вселената, щях да бъда... една мака вселеничка ![]() Какво бих бил/а всъщност... Аз съм фея-елф ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:32 PM |