![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Взаимствано от друго форумче, но е интересно
![]() Ето и изреченията: Ако можех да бъда път, щях да съм... Ако можех да бъда река, щях да съм... Ако можех да съм животно, щях да бъда... Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Ако можех да бъда чувство, щях да съм... Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Отговорът е... Ако можех да съм невидим щях надничам ... Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Какво бих бил/а всъщност... ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Ако можех да бъда път, щях да съм... малка лъкатушеща горска пътечка,почти изцяло скрита от дърветата
Ако можех да бъда река, щях да съм... планинска река с дълбоки чисти води Ако можех да съм животно, щях да бъда... гълъбица Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... замъглен тъмносин Ако можех да бъда чувство, щях да съм... меланхолия Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е... кръстоносните походи Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... отново в Париж Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... медальонът,който да носиш до сърцето си ![]() Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Къде е смисълът? Отговорът е... надявам се някога ще го открия Ако можех да съм невидим щях надничам ... в мислите(но тях ги усещам и без да съм невидима) Ако можех да съм вселената, щях да бъда... необхватна нощ Какво бих бил/а всъщност... чародейка -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:31 PM |