![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Взаимствано от друго форумче, но е интересно
![]() Ето и изреченията: Ако можех да бъда път, щях да съм... Ако можех да бъда река, щях да съм... Ако можех да съм животно, щях да бъда... Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Ако можех да бъда чувство, щях да съм... Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Отговорът е... Ако можех да съм невидим щях надничам ... Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Какво бих бил/а всъщност... ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Ако можех да бъда път, щях да съм... непроходим участък
Ако можех да бъда река, щях да съм... планинско поточе Ако можех да съм животно, щях да бъда... черна пантера Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... бял Ако можех да бъда чувство, щях да съм... щастие Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е... нищо, каквото било - било Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... норвежка гора Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... CD Въпросът, който винаги е в главата ми е... "И сега?" Отговорът е... "К'вото ми хрумне." Ако можех да съм невидим щях надничам... бекстейдж на любимите си групи Ако можех да съм вселената, щях да бъда... ентропия Какво бих бил/а всъщност... себе си, какво друго -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 09:04 PM |