![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Слуша ли някой от вас Finntroll? Какво ви е мнението за тази група?Сполучливо ли се получава използването на финлански народни мотиви с black metal?
-------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
Когато ги чух за пръв път беше с Trollhammaren, 04 година. След това им дръпнах всичко. За жалост освен тролхамарен като видеоклип, не съм намирал нищо друго тяхно. Всичките им албуми са убийствени. Нещо което започна много да ме кефи за човек не слушащ блек метъл. Че те са блек/фолк банда, с полка мотиви. Пеят и на шведски, покрай норвежкия поразбирам текстовете почти. Покраи тях пък позаслушах и Korpiklaani, една друга подобна банда. Но без тапио вилска като че ли не са същите. Нещо им убягва хармонията в UR JORDENS DJUP. Не че подценявам ВРЕТ като вокал, но като,че ли попромениха малко стила. По блекаджииски звучат. Какво мислите вие? Харесвате ли ФИНТРОЛ? Аз ги позабравих малко покраи 6 месечната тренировка за фестивала тук в Берген тази година. Но пък открих благодарение на фестивала PRIMORDIAL, една интересна ирландска блек-готик банда бих казал. Както и MESHUGGAH. Тези последните са направо маниакални, но много ми втръсват с еднообразието си. Макар че твърде тежка банда. Хеви метъл рулс!!
-------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:08 PM |