![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Взаимствано от друго форумче, но е интересно
![]() Ето и изреченията: Ако можех да бъда път, щях да съм... Ако можех да бъда река, щях да съм... Ако можех да съм животно, щях да бъда... Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Ако можех да бъда чувство, щях да съм... Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Отговорът е... Ако можех да съм невидим щях надничам ... Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Какво бих бил/а всъщност... ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ако можех да бъда път, щях да съм... Кален.
Ако можех да бъда река, щях да съм... Мудна и пълноводна. Дълга. Ако можех да съм животно, щях да бъда... Къртица. Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Октарин. Ако можех да бъда чувство, щях да съм... Смут. Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново, то щеше да е... Рождението си. Само че с идеята, че вече съм бил. Ако имам възможност да бъда на определено място, щях да съм в/на... Дъното на океана. Най-дълбокото. Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Свредел. Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Защо? Отговорът е... Защото. Ако можех да съм невидим, щях надничам... Във времето. Ако можех да съм Вселената, щях да бъда... Това не мога и не искам. Какво бих бил/а всъщност... Каквото съм. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:16 PM |