![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Взаимствано от друго форумче, но е интересно
![]() Ето и изреченията: Ако можех да бъда път, щях да съм... Ако можех да бъда река, щях да съм... Ако можех да съм животно, щях да бъда... Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Ако можех да бъда чувство, щях да съм... Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Отговорът е... Ако можех да съм невидим щях надничам ... Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Какво бих бил/а всъщност... ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Ако можех да бъда път, щях да съм...Сенчеста пътека, която води до усамотен остров
Ако можех да бъда река, щях да съм...Буйна, която залива селцата край нея Ако можех да съм животно, щях да бъда...Пантера Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда...Черен Ако можех да бъда чувство, щях да съм...Огризение Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ...Първият път когато видях любимата ми група на живо. Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на...Усамотен, окенаски плаж Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм...Огледало Въпросът, който винаги е в главата ми е....Защо? Отговорът е...Защото така е писано Ако можех да съм невидим щях надничам ...По скоро бих се възползвала и да обиколя света безплатно Ако можех да съм вселената, щях да бъда...Необятна Какво бих бил/а всъщност... Вампирче -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:42 PM |