![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Взаимствано от друго форумче, но е интересно
![]() Ето и изреченията: Ако можех да бъда път, щях да съм... Ако можех да бъда река, щях да съм... Ако можех да съм животно, щях да бъда... Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Ако можех да бъда чувство, щях да съм... Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Отговорът е... Ако можех да съм невидим щях надничам ... Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Какво бих бил/а всъщност... ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Ако можех да бъда път, щях да съм... тих и спокоен планински път с окапали от дърветата листа по него
Ако можех да бъда река, щях да съм... река на,която никой не ходи Ако можех да съм животно, щях да бъда...мечка Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда...черно Ако можех да бъда чувство, щях да съм...спокойствие Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ...нищо,няма да направя нещата по - добре,най - много да ги влоша Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... в Шотландия ![]() Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм...легло ![]() Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Кога нещата ще се успокоят ? Отговорът е...Когато мине еди си кво си ;д Ако можех да съм невидим щях да надничам ...хмм нз,да стана па тогава ша мисла Ако можех да съм вселената, щях да бъда...огромен Какво бих бил/а всъщност...Гробар ( тих,мрачен живот,където няма глупави хора ) -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:29 PM |