![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Уникално добра група. Всичко за Амон Амарт-слагайте в тази тема.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
И в мининова е пуснато, с доста як сийд => http://www.mininova.org/tor/1719356
Иначе сега се тегли. Тъкмо докато ми цвъкат на олимпийските игри закриването ще им вкараме един чукО со АА звучене. Twilight of the thunder god солото ме накара да изтръпна. ![]() Edit след два часа Оф...трудно. Хубав албум, доста даже, но му липсва нещо... ... ... А, да, викаше му се ЕМОЦИЯ. Много е ниска тук. Освен горепосоченото соло и закриващата Embrace of the endless ocean не намерих такава емоция, каквато имаше в Once sent.., With oden..., че и в Versus the world, Fate of norns примерно. Хубав, стабилен албум, АА отново оправдават високите очаквания. Просто ми липсва прекалено много лично на мен. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 03:54 PM |