![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Хах, ей сега ми светна тази идея и мисля, че ще се получи яко. Просто пишете 3 от най-любимите си групи и им теглиге ножа с всичко негативно каквото се сещате за тях
![]() 1. In Flames След Clayman се превръщат в една съвсем обикновена банда, пълна с липса на идеи. Издадоха един ужасяващ албум като Soundtrack to Your Escape, който е срам за цялата европейска метъл сцена. Последните години гласът на Anders звучи като недоклатена албанска гарга. Комерсиализираха се тотално! 2. Metallica Тези американски фешънчета са жалки последните години. Продадоха се за пари, Джеймс вече не може да пее, а последният им албум St. Anger е най-лошото нещо, което можеше да се случи на един метълхед. Прекалено надценявана група, докато други наистина стойностни банди тънат в забрава. Нещастници! 3. Blind Guardian Защо не правят яка музика както до Imaginations From the Other Side? Какви са тези лигави песни, които чуваме в днешно време. Гласът на Ханси става смешен. Прекалено много симфонични елементи последно време, особено в A Night At The Opera. Искаме по-бързо темпо, не такива изгъзици! ![]() ![]() ![]() Колкото сте по-директни толкова по-добре, вие сте наред... -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Братко tankard73, ако си беше направил труда да хвърлиш един бегъл поглед върху седмичната ми класация малко по-надолу в подписа ми, точно върху образа на така обичаната от мене Роси Кирилова, сигурно щеше да ти направи впечатление що за групи слушам, а пък ако си беше направил труда да прочетеш и името на темата, вероятно щеше да забележиш, че се казва "Оплюй любимите си групи".
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 03:20 PM |