![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ми щото повечето от познатите ми не са го чували даже, пък са много яка група реших да пусна една темичка :-)
Аре кажете ся кво ви е мнението. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Не знам, аз също харесвам Mathias много, гласът му ми се вписва в цялостното звучене на музиката, въобще нещата с него звучат къде-къде по-добре. Явно и при тази банда нещата са на кантар с двата крайни лагера, както често се случва. Слушах си "Among Beggars And Thieves" директно на слушалки наскоро, откриват се разни интересни елементи, които иначе съвсем обяснимо просто липсват. Албумът има огромен потенциал, ще му обърна още повече внимание тези дни, трябва си.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 05:42 PM |