![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
ammmm ta temata ne e trudna za asimilirane de
az imam mnogo priqteli koito obi4at samo da kufetq primerno ama az nai obi4am da ska4am ,ili da se butam s tqlo NO NE S RUCE...mnogo go mrazq tva..kato posledniq div selqnin nqkoi da me buta nalqvo nadqsno ...s tqlo e istinata i stage diving me kefi...jalko 4e ne sum opitval nikoga oba4e ama to v Bg i da iska6 .. ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Peter @ Jun 12 2003, 10:05 PM) A kolkoto do Metal koncertite... ami tam pogo ili nqma, ili ako ima polovinata sa druvo piqni i ne znaqt kakvo pravqt i ti vlizat s lakti v bubrecite... koeto e tupo. Тука си леко предубеден. На блек/дет метъл концерти съм влизал в сравнително голямо пого (20 души все пак не са малко, макар да не е като на голям концерт, но аз в чак толкова голямо не влизам) и мога да ти кажа, че неведнъж са ме спасявали разни пияни и не чак толкова пияни металисти от сериозни наранявания. Освен че са ме вдигали понякога от земята (падам само ако се спъна в нечий крак, защото влизам трезвен с ясната цел да се пазя и да не нараня някой) едни двама пича ме спасиха от сериозно изтряскване в сцената, което можеше да ми коства дори нещо счупено. Виждал съм в погото на един блек концерт да влиза и едно джудже, а в погото имаше и един, който беше доста над 2 м. (аз съм 185 см и стърчеше една глава над мен) и поне 150 кг. Нито на джуджето му имаше нещо, нито на мен. Единствено получих лек удар в гърлото от един залитащ, но никой не го е направил нарочно. Това, което го разправяте за тялото е добър вариант, ама понякога е по-добре да се използват и ръце, но не с цел с лакти и юмруци да пребиеш някой, а да контролираш полета си за да не пребиеш себе си или някой друг... Но ръцете все пак са само помощно средство... Между другото - погото е едно от нещата, които носят най-голямо морално удовлетворение, достига се почти до транс и изобщо ако не се прави от пияни изроди, които искат да се пребият един друг е символ и на единството на металското братство. (тук леко се поулях ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 10:18 PM |