![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ми щото повечето от познатите ми не са го чували даже, пък са много яка група реших да пусна една темичка :-)
Аре кажете ся кво ви е мнението. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
А, далеч съм от мисълта, че ще надмине "Chapters From A Vale Forlorn" поне при мен, онзи ми е твърде любим, но новият го гони доста упорито. Въпросът е, че "Among Beggars And Thieves" предлага също толкова увличаща музика, разнообразен е - "Vargaskall" и подобните включвания звучат направо като оперни арии, поставени на фон със сполучлив тежък аранжимент. Запазената им пауър марка не липсва също, въобще предлага много неща, стига да се вслушаш повечко, дай му малко време.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 05:29 PM |