![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
![]() Това май е още една група, за която не видях тема. Не съм предполагала, че от Щатите може да излезе такъв умопомрачаващ атмосферик дуум. Всеки път откриват някакви далечни, мечтани картини пред очите ми, щом си ги пусна.. гори с дъбови дървета, падащ сняг, огнени небеса, меланхолия и мъртви зимни дни.. Какво мислите за групата, кои са любимите ви албуми, песни, как ги открихте и въобще харесвате ли ги.. и защо. ![]() Here is the landscape Here is the sun Here in the balance of the earth Where is the god? Has he fallen and abandoned us.. ? -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Я, пропуснала съм темата. Що не вземе да я съживя малко.
Тъкмо си ги пуснах, и ме жегна онова странно чувство. Гледаш го вънка, топло, лято, ама дните стават все по-къси, нощите - по-студени, докато се усетиш и листата са вече жълти. И идва сезонът на Агалок. Лятото ми е по-трудно да ги слушам. Нагласата е съвсем друга, когато вън грее слънце и е 35 градуса.. а те носят толкова много студ в себе си... The Misshapen Steed... Докато бях в Бистрица това лято, сутрин като се събудех, виждах сиво-синята мъгла обгърнала Витоша. Блаженство! Просто си нарамвах мешката и отивах в гората, да седна под някое дърво, слушайки тях, разбира се.. сливайки се в едно с природата. Всяка секунда, всяка нота от музиката им ми е безкрайно скъпа, въздействала ми по множество начини. Рисуват, може би друг, може би нашия свят... но свят в който есен и зима се редуват до безкрай. Текстовете няма какво да се кометират поотделно, защото всеки един от тях живее... чрез музиката. И ми е трудно да гледам на тях просто като на банда. Защото те са магия, те носят в себе си древността, но и настоящето, силата на стихиите. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:54 AM |