![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Уникално добра група. Всичко за Амон Амарт-слагайте в тази тема.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Добре бе, знам, че винаги си прав, оставям те с твоята сюпириърщина. Вече от теб ще знам, че нещата, свързани със семейството и домашното огнище в никакъв случай не са свързани с битовото пространство. Те са просто една фикция.
^ За мен дома и семейството спадат към бита на човек, начинът му на живот. И не е особено патетично и героично това: Alone he stands in the doorway His family still asleep Gazing at the starlit horizon And the moonsparkling sea When dawn comes he must leave them His home, his children and loved ... He returns to his bed kissing His sleeping wife goodbye And as he leaves his youngest son A tear rolls from his eye Но ако човек ми го каже нормално като теб, а не като превеликий Ролф с неговото "смешко" и надути фразички, бих се съгласил и видял къде ми е грешката. И ако ми се обясни с нещо повече от лични нападки, които, между другото УЖ бяха за бан в този форум. :Р Но затова трябва и малко да си контактен и да имаш чувство за такт. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 04:40 PM |