Здравейте ( Вход | Регистрация )

Sep 4 2008, 05:39 PM

Коментар

| 
	|

![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968  | 

На мен по принцип ми харесват концептуалните албуми с по-драматична и емоционална насоченост. Та дайте идея какво да сваля и да слушам. За драматичната насоченост имам предвид неща като: 

Nevermore - Dreaming Neon Black W.A.S.P. - The Crimson Idol Dream Theater - Scenes From The Memories Предварително Благодаря! --------------------  | 

| 

| 
	|
![]()  | 

Sep 4 2008, 05:51 PM

Коментар

| 
	|

![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643  | 

Judas Priest - Nostradamus :>

-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)  | 

| 

| 
	|
 killer_rose   Търся Концептуални албуми с определена насоченост   Sep 4 2008, 05:39 PM

killer_rose   Знам го, кажете друг.   Sep 4 2008, 05:54 PM

blood   Aз от къде да знам какво знаеш!?   Sep 4 2008, 05:56 PM

In Death's Embrace   Цък
Темата е бая погребана, ама можеше да я възро...   Sep 4 2008, 06:24 PM![]() ![]()  | 

| Олекотена версия | Час: 4th November 2025 - 04:13 AM |