![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
...или, иначе казано - вашите класации за албуми на годината.
Не знам дали не е рано, ако WoI прецени - да трие. ![]() Ето ги някои от нещата, които ми харесаха тази година и за които се сещам в момента: Disfear - Live the Storm Warbringer - War Without End Gama Bomb - Citizen Brain Bonded by Blood - Feed the Beast Rotten Sound - Cycles Coldworker - Rotting Paradise -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Тая година нещо позаебах слушането на музика (и най-вече експлорването на нова такава) като цяло и не съм слушал особено много от излезлите албуми, освен разбира се тези, които са на групи, които наистина харесвам...
Ruoska - Rabies един от безпорните предентенденти за албум на годината в лудничарската класация Dragonforce - Ultra Beatdown брутален албум, също със сигурност е реален претендент за "отличието" Turmion Katilot - U.S.C.H. почти брилянтен, само и единствено адски малката му продължителност може да се посочи като кусур Вероятно това ще са топ3 албуми за годината при мен, или поне на там вървят изгледите за сега... Machinae Supremacy - Overworld Divinefire - Farewell Eisbrecher - Sunde Тия трите групи също са ми адски любими и албумите им сами по себе си не бяха лоши, но пък със сигурност бледнеят пред уникалните предни такива на трите гупи! Нито Overworld може да се мери с Redeemer, нито пък Farewell - с Into a New Dimension... При Eisbrecher работата е подобна... Oomph! - Monster Това е група, която слушам от преди да знам какво въобще означава industrial metal... Адски ме разочароваха със слаб албум през 2006 и нямах особени очаквания, но долу горе тавата от тази година става... Но със сигурност не може да ме върне в старите времена, когато умирах от кеф, докъто слушах тия немци! Май тва са по-бележитите албуми до сега! Някакви особени разочарования съм нямал! (по-скоро едно, ама то няма общо с метъла, за E Nomine иде реч) Все още тая надеждата, че са верни информациите, че Рамеца ще издадат до края на годината, но все пак докъто не видя нещо черно на бяло съм си песимист! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:50 PM |