![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
...или, иначе казано - вашите класации за албуми на годината.
Не знам дали не е рано, ако WoI прецени - да трие. ![]() Ето ги някои от нещата, които ми харесаха тази година и за които се сещам в момента: Disfear - Live the Storm Warbringer - War Without End Gama Bomb - Citizen Brain Bonded by Blood - Feed the Beast Rotten Sound - Cycles Coldworker - Rotting Paradise -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
От нещата, които следях и следя:
Firewind ни зарадваха ![]() Joe Satriani ми се стори странен ... ![]() Paul Gilbert определено надобрява. ![]() Evergrey са се справили чудесно, макар като нов техен слушател все още не са ми улегнали достатъчно. AC/DC ги чакам с нетърпение! От това, което пуснаха на сайта си, личи, че не са забравили старата песен! ![]() И макар Ayreon да не го разбрах и да ми се стори мааалко скучен - определено си е попадение. A Crematory си спечелиха един нов слушател ... -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:55 PM |