![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е, хайде, знаехте, че без тая тема не можем да минем, особено имайки предвид изплуването на повърхността на Сагите.
Минавам за малко само, излизайки от цялостната ми абсистенция (не само от албума), за да видя дали всички са в някаква оправдана (тъй ли?) и странна еуфория от детенцето на немците.. ![]() Албум в топ 3, зависейки от Уинтърсъна май дали ще е топ ЕДНО. Една от най-очакваните групи не ме разочарова, и съм изключително доволен. По-добър от Turis Fratyr не знам, няма го ударното, пиянско Met, поразяващото те Der Sturm, но пък има Mana, има Blut Im Auge и други 'арни нещица. Харесва ми, и още как. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Не е лошо клипчето, идейно е. Харесва ми, че са потърсили по-различна и раздвижена визия от това, на което сме свикнали.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 08:36 AM |