![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
...или, иначе казано - вашите класации за албуми на годината.
Не знам дали не е рано, ако WoI прецени - да трие. ![]() Ето ги някои от нещата, които ми харесаха тази година и за които се сещам в момента: Disfear - Live the Storm Warbringer - War Without End Gama Bomb - Citizen Brain Bonded by Blood - Feed the Beast Rotten Sound - Cycles Coldworker - Rotting Paradise -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тя още не е свършила годината, а има няколко албума, заложени за излизане в близкото бъдеще, които доста ме интересуват (Born From Pain, Merauder...). Иначе:
Шампионска лига: Meshuggah - obZen Kingdom Of Sorrow Testament - The Foundation of Damnation Crowfish - IV Купа на УЕФА: Metallica - Death Magnetic The Haunted - Versus Cavalera Conspiracy - Inflikted Byzantine - Oblivion Beckons The Offspring - Rise And Fall, Rage And Grace Pennywise - Reason To Believe Други, достойно представили се: Ministry - Cover Up Slipknot - All Hope Is Gone 36 Crazyfists - The Tide And Its Takers Have Heart - Songs To Scream At The Sun -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:15 PM |