![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Италианските фолк пауър метъли ELVENKING определиха "Two Tragedy Poets (...And A Caravan Of Weird Figures)" за заглавие на предстоящия си акустичен албум, очакващ се на 14-ти ноември от AFM Records. Тук е качена обложката, а имената на песните са:
01. The Caravan Of Weird Figures 02. Another Awful Hobs Tale 03. From Blood To Stone 04. Ask A Silly Question 05. She Lives At Dawn 06. The Winter Wake (acoustic version) 07. Heaven Is A Place On Earth 08. My Own Spider's Web 09. Not My Final Song 10. The Blackest Of My Hearts 11. The Wanderer (acoustic version) (digipack bonus track) 12. Miss Conception 13. My Little Moon 14. Skywards 2008 (Japan bonus track) -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не знам, на мен като усещане и "настроение" са ми доста сходни обложките, наистина. И сякаш са пастелни цветовете, нз O_O (дрънка глупости). Сигурно и при Наско е някак така, знам ли :>
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 06:00 AM |