![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Току що четох една статия в едно списание, в което се казва:
"Противно на всеобщото схващане комерсиално ще рече не просто продаваемо. Продаваем е всеки албум с що годе ясно послание и приличен звук. Комерсиално е нещо, направено с идеята за максимална печалба." Доста неща прочетох напоследък че тая или оная група били комерсиални, но горното определение за мене изчерпва всичко. Вашето мнение? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
За мен Бурзум е шум. Като не разбирам музиката му, не се опитвам да намеря нейни достойнства, защото много хора го харесват, просто не говоря за него. А може и да се поспори, доколко комерсиална е музиката му, защото спред мен, той е един от най-комерсиалните изпълнители в метъла.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
За мен Бурзум е шум. Като не разбирам музиката му, не се опитвам да намеря нейни достойнства, защото много хора го харесват, просто не говоря за него. А може и да се поспори, доколко комерсиална е музиката му, защото спред мен, той е един от най-комерсиалните изпълнители в метъла. Сериозни глупости пишеш. Точно пък той да е комерсиален, от всички нагримирани позьори в сцената... -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 02:16 PM |