![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
...или, иначе казано - вашите класации за албуми на годината.
Не знам дали не е рано, ако WoI прецени - да трие. ![]() Ето ги някои от нещата, които ми харесаха тази година и за които се сещам в момента: Disfear - Live the Storm Warbringer - War Without End Gama Bomb - Citizen Brain Bonded by Blood - Feed the Beast Rotten Sound - Cycles Coldworker - Rotting Paradise -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
HEAVEN SHALL BURN - ICONOCLAST !!!!!!!!!!!!! ТОВА Е АЛБУМА НА ГОДИНАТА ЗА МЕН!!! НЯМА СЛАБА ПЕСЕН В ТОЯ АЛБУМ ЗА МЕН!! Сравнявам го с миналогодишният Terminus. Толкова много ме впечатли...
иначе тепърва мисля да добавям още фаворити! тази година определено се посветих главно на тази музика, нещо от което съм горда, защото вече трудно слушам друга музика :S Biomechanical - Cannibalised Ayreon - 01011001 Amon Amarth - Twilight of the Thunder God Venom - Hell Equilibrium - Sagas Очаквам с нетърпение новият на AC/DC като техен върл фен! Дано не бъда разочарована като от Metallica. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:35 AM |