![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Взаимствано от друго форумче, но е интересно
![]() Ето и изреченията: Ако можех да бъда път, щях да съм... Ако можех да бъда река, щях да съм... Ако можех да съм животно, щях да бъда... Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Ако можех да бъда чувство, щях да съм... Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Отговорът е... Ако можех да съм невидим щях надничам ... Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Какво бих бил/а всъщност... ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Още една забавно-опознавателна тема
![]() Чакай се изкажа и аз. Ако можех да бъда път, щях да съм... дълъг такъв Ако можех да бъда река, щях да съм... Нил. Ако можех да съм животно, щях да бъда... та аз съм си де-скорпион Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... лилав Ако можех да бъда чувство, щях да съм... ярост Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... първия път,когато осъзнах,че ще ми се размине ![]() Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм ...в някой от сънищата си физически Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм...нож Въпросът, който винаги е в главата ми е.... кога или как? Отговорът е... когато и както аз пожелая Ако можех да съм невидим щях надничам ... навсякъде където си поискам Ако можех да съм вселената, щях да бъда.......................ужас, молете се това никога да не стане Какво бих била всъщност... нищо повече или по-малко от това ,което съм |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:32 PM |