![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Немските траш ветерани KREATOR обявиха днес на официалния си сайт две дати за предстоящи концерти, едната от които е България. Шоуто е предвидено за 15 декември 2007 година в зала Христо Ботев!
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
ОТ сега виждам тЯжест в програмата и първата ми отпуска за 2009г:
02.02 - РД Лори ![]() 06.02 - китарено парти ![]() 07.02 - Grave digger ![]() 08.02 - Kreator ![]() 09.02 - РД на Radowar ![]() 10.02 - спане 11.02 - РД Диана 12.02 - РД Каландор ![]() 13.02 - безпаричие и главобол ![]() P.S. Ще се получи тоталната трашария вечер след Grave Digger. Цялата зала ще е потънала в смрад и боклуци от предната вечер. Violent Revolution да става ![]() -------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 08:10 PM |