![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
...или, иначе казано - вашите класации за албуми на годината.
Не знам дали не е рано, ако WoI прецени - да трие. ![]() Ето ги някои от нещата, които ми харесаха тази година и за които се сещам в момента: Disfear - Live the Storm Warbringer - War Without End Gama Bomb - Citizen Brain Bonded by Blood - Feed the Beast Rotten Sound - Cycles Coldworker - Rotting Paradise -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
От всичко, списъкът на abductor.
За дет, албумът на годината е Hour Of Penance. Illdisposed, Decrepit Birth и Prostitute Disfigurement ги няма, Nervecell, Disfigured, Slavebreed, Demiurg, Dead Congregation, Psycroptic, Torture Squad, Hate, Sotajumala донякъде. Goretrust ми дойдоха прехвалени. За споменаване са Deus Inversus, Devast, Hectic Patterns и други знайни и незнайни. Забравените - декември. Грайнд/гор - (the) Plasmarifle, Brainchoke, Boiler (доколкото са), силно впечатление. Agenda Of Swine. Phobia са класика. Ass Burners, Captain Cleanoff, Cerebral Turbulency, Gadget, Irate Architect, Jig-Ai, Misery Index, Rotten Sound отново, Splattered Mermaids, Radioskugga, Gigan, Poppy Seed Grinder. Забравените са още повече. И тях - декември. Блек - Preludium, Krallice, Lugubrum. Малко, ако има някой по-навътре, да сподели. По-мелодични - Diablo - мелодичен дет, дори го харесах. Cor Scorpii, Ereb Altor, Ihsahn, Cynic може би, Misanthrope, Machinery, Mordab, Opeth, Haggard, Tiamat, Supuration и т.н. 7th Nemesis, Dagoba, The Partisan Turbine, Carnifex, Arkangel, Pro-Pain, Thine Eyes Bleed, Sylosis, Dagoba от по-кОравите неща. Още Zero Hour, Ehnahre, Kulgrinda, To-Mera, Warbreed, Gojira. Synthetic Breed ги чух за първи път. Plague Bringer също. Corvus Corax, ако се броят. Има още време и доста за попълване. Най-слушаните не ги пиша, понеже повечето са споменати по няколко пъти. Aborted и Kataklysm не ги харесват много, а са добри. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:08 AM |