![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Велики, неописуеми... Няма друга такава група! И като текстове, и като музика - нямат грешка... Любимият ми албум е Aenima, останалите (особено Lateralus) също ме размазват.
Та кво мислите вие за тях? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
оставили сте темата да умре? ах вие...
![]() както писах в същата тема в един друг форум току-що: Цитат и ето ме, гол (от кръста нагоре де) в октомврийския студ, сив ден, а аз въртя целия 10,000 days от край до край. После дуум метъла бил депресиращ...
Tool, Muse и Alice in Chains са ми трите групи (другите са Ministry, но те са по-специални), които си ги причислявам към странната, неопределима, красива музика. И трите са толкова уникални, че чак има нещо в музиката им, което се доближава... като изключим Мюуз са крайно депресиращи, на моменти философски (всички вече), на моменти отвяващи те нанякъде. И трите си имат болни мозъци за фронтмени... Но Tool са велики. Невероятни текстове (Vicarious е най-хубавия текст, писан някога), невероятна музика. За жалост не успях да намеря цялата тази красота в APC, а Puscifer не съм слушал. -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th September 2025 - 03:18 PM |