![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Много ми харесва, още не съм го слушал достатъчно ама много зарибява. А песента с Виле Вало е СУПЕР!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Като чета на Уориъра (а и не само) хвалебствията на тема Кредъл, си викам кой знае какви прогресивно-симфонични чудеса творят, най-после се наканих да изтегля цялата дискография и цял ден въртях Midian и Bitter Suites to Succubi на плейъра, обаче изобщо не отговориха на очакванията ми. Доскоро бях чувала само десетина техни песни от различни албуми и ми бяха смешни с техния имидж, сега вече ми стават леко скучни и безразлични. Не мога да не си призная обаче, че женските вокали в Her ghost са наистина запомнящи се.
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 04:13 AM |