![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
На 17. 10. 2008 по покана на Тангра Мега Рок и Re-Act, британските дет метъли BENEDICTION и немските траш легенди HOLY MOSES ще свирят на общ концерт в София!!! Към шоуто в столичния клуб Blue Box ще се присъединят и шведите NOMINON. Цените на билетите, които ще бъдат пуснати в продажба следващата седмица в търговските мрежи на Eventim.bg и Ticketstream.bg са 30лв предварително и 35лв в деня на концерта.
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^^ По-скоро съм голям дроб. Едвам гледах. Ако съм изглеждал само спечен - супер!
И само тези два коментара за тоя концерт? Изключително беше! ЗА Холи Мозес нямам много какво да кажа, защото никога не съм бил фен, но за Бенедикшън: От една страна е ясно, че на нас като ни дойде някоя голяма група, дето сме чакали с години, и си оставяме пред сцената всички възможни секрети от кеф (българите, т.е.). От друга страна Бенедикшън обикновено свирят пред публики, дето са точно обратното - "свикнали" с гигове на кого ли не - а и предполагам, че британският характер също си казва думата. Затова са и толкова впечатлени от нас. Те наистина се раздадоха на макс и макар да изглеждаше прекалено в очите на някого, който не е техен фен, точно това представяне беше с което те грабнаха сърцата на цялата зала. Фенове или не - не чух коментар, по-малък от "Е*баси майката, е*баси чудото. Тия ни разбиха!"... Очакваме скоро българският химн или поне Тих бял дунав в изпълнение на Бенедикшън и/или 12 часов рекорд на Гинес за най-дълго свирене на сцена. Инак си купих мърч, тоя път се доредих... Аз доволен, ногу доволен! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th August 2025 - 03:13 AM |