![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Това е един от любимите ми музиканти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Много добър албум за мен. Струва ми се някак странно, че почти всички се изказват положително към вокалите на Тим, а мненията за музиката са изключително контрастни.
Харесва ми тежестта, харесват ми композиционните похвати, басовите партии, дори и текстовете. Не се смятам за голям специалист в творчеството на Ингви и за това няма да сравнявам с негови предни творби, но за сметка на това съм почитател на Рипъра и ми се струва, че за пореден път звучи на място. Твърденията, че пеенето му в Perpetual Flame е нетипично за него ми се струва съвсем не на място. В поне 3-4 от песните звучи точно както в Beyond Fear, което е единственото място, където никой не му е казвал как да пее. Това дори малко ме учуди, защото по-скоро очаквах обратното. Ще ми е интересно ако някой има информация дали някъде името му е записано като автор на вокалите или музиката, защото аз лично бих предположил, че в някои песни той ги е измислял, а в други - не. Миксът пак звучи по да го наречем... 'странния' начин, с който Ингви може да се похвали с последните си няколко албума. Явно е огромен привърженик на идеята, че повече компресия и повече хармоници значат по-хубав звук. Странното е че присъствието на здравомислещ и опитен инженер като Roy Z не е повлияло изобщо на саунда спрямо Unleash The Fury. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 10:45 AM |