![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Знаем, че от векове, за да съществува дадена държава или институция, е наложително да има някакви установени норми. Но също от толкова време съществува и желанието за бунт, за противопоставяне срещу всичко, което се налага. Нека ви попитам кое според вас е по-печеливсшо в света-спазването на закони или пълната свобода? С други думи, привържаници на реда или на анархията сте и защо?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
[23:10:01] pld - Jasmine* каза: не знам има ли смисъл да пиша, за да може някой да си прави кефа да ми поправя правописните грешки или да се прави на мн интересен с изказванията си, без нищо смислено да излага като факт
Сега, ако ми я изгоните и ще трябва да правя много секс с гадабаут!!! Всъщност май сме тук да обменяме идеи, не да се обиждаме, ма както и да е, TNT глупака и мъртвеца не менят своето мнение, не че нещо, но ако демонстрираш интелигентност, не общите приказки и клишираните нападки са начина : ))))))))) Гошо и Пешо не са римски имена ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 11:29 PM |