![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Знаем, че от векове, за да съществува дадена държава или институция, е наложително да има някакви установени норми. Но също от толкова време съществува и желанието за бунт, за противопоставяне срещу всичко, което се налага. Нека ви попитам кое според вас е по-печеливсшо в света-спазването на закони или пълната свобода? С други думи, привържаници на реда или на анархията сте и защо?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Относно изказването на агресивното момче, държа да отбележа, че всяка държава, която не се придържа към правилата, които сама си е изгорвила, започва да става нестабилна. В римското право, а и във всяка една конституция има раздели посветени на поведението на обществени места и реда в обществото. Готино звучи да правиш сеь където си искаш и с когото си искаш, но това е качество на безотговорните хора. Безразборното парадиране със сексуалност също води до безредие. Принципно се обявявам за сексуална свобода, но, за да си пълноценен за обществото, тази свобода трябва да си остане личен избор, а не общо достояние. Другото, което ще кажа е, че на мнения от сорта на "Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений..Ти къде се слагаш?00000000000000
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-February 06 Град: София Потребител N: 1142 ![]() |
"Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений Знаем, че от векове, за да... ![]() По темата: Всичко около сеьа ли се върти? Свобода за различните !нулануланула -------------------- обичам сладко
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
"Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений Знаем, че от векове, за да... ![]() По темата: Всичко около сеьа ли се върти? Свобода за различните !нулануланула Ти пък с 2 поста къде се слагаш, един аргумент не съм видял от теб. Нали се сещаш, че е комплексарско да апострофираш, докато нищо не казваш. Защо не си покажеш грозната мутра примерно, та да видим от де тая злоба? Или вашите са те били много по главата или са те подигравали, че си дебел/а, кой знае къв пол си ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 11:25 PM |