![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Знаем, че от векове, за да съществува дадена държава или институция, е наложително да има някакви установени норми. Но също от толкова време съществува и желанието за бунт, за противопоставяне срещу всичко, което се налага. Нека ви попитам кое според вас е по-печеливсшо в света-спазването на закони или пълната свобода? С други думи, привържаници на реда или на анархията сте и защо?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Мисълта ми беше, че ако идеята на анархията е всеки отделен човек да управлява съдбата си и сам да си е господар, това е чудесно, но само за хората, които го умеят. Никой няма да каже, че обича да го мачкат, но и не можем да твърдим, че всеки неадекватен средностатистически глупак може да отговаря за себе си. За тази част от населението, трябва да се погрижи някой и тук пак се намесва властта. Може би първо нивото на образование, самоопределяне и самосъзнание трябва да се повиши значително, може би да имаме различна народопсихология, да гледаме по коренно различен начин на живота. Съгласна съм, че може би сега изглежда немислимо за ограничените ни мозъци, а след време може да стане най-нормалното нещо, но според мен анархията изисква глобално развитие, а сега сякаш нациите повече деградират или по-точно са на съвсем различни нива на организация.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 01:29 PM |