![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Срам е да няма тема за тази група!
Enthrallment (за тези които не знаят) са българска дет метъл група, от град Плевен (имам честта да са ми съграждани, хехе) и са една от най-добрите (да не кажа най-добрата) банди на родната сцена. Имат един издаден албум "Smashed Brain Collection", в който са събрани 9 песни, коя от коя по-големи къртачки. Правят концерти както в страната, така и в чужбина, където ги знаят немалко хора. Абе, с две думи... HAIL ENTHRALLMENT! Вие какво ще кажете? *Който не ги е слушал -> http://www.myspace.com/enthrallment |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Еми да де - сам като не го откриваш, ние какво да направим? Насила хубост не става.
Това, което ние харесваме (аз де, шефът също, предполагам) се нарича злоба, агресия и самия звук на тая музика разкопава пресни гробове. Китари със струни, колкото корабни въжета, настроени 923470392 октави надолу (не спец за Интралмънт де, по принцип+преувеличение), барабани, малко по-бързи от канго, при това с дефект и, ест, вокалите - песента на перисталтиката. Това е - или ти харесва, или слушаш чалга с клавири и китари. Аз не съм питал какво харесваш в Рапсоди, щото ми е ясно. А и да не ми беше - не ме интересува. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:01 AM |