![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Смятате ли, че има хора, които се раждат с необикновени способности и са предопределени за някаква по-специална мислия, т.е. вярвате ли в така наречените "избранници"? Привърженик съм на тезата, че няма човек, който да не е способен на изключителни постижения и който да няма своето конкретно и твърде значимо място в живота. Но има хора като Майка Тереза например, които не само са избрали да служат на човечеството, но сякаш човечеството е избрало тях. Тя например е имала естествен имунитет срещу повечето познати смъртоносни болести, което е удивително и дали е случайно?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Не съм склонен да вярвам на това, защото:
Както хората се раждат еднакви физически (да, различни лица, тегла, косми и прочие, НО) - две ръце, два крака, две очи, една пишка и прочие - които при това, забележете, варират в определени граници. Т.е. не може бедрото ти да е метър и половина. Но в живота си след раждането можеш да го развиеш изключително силно и да стане мн по-здраво от това на някой друг. По същия начин хората сигурно се раждат (по мое скромно мнение) с еднакви характерстики, вариращи в определени граници, а кое и колко ще развият - зависи от живота, дето ще живеят. Така например, докато ви повиват с другарчето по родилна маса след раждането, вие можете да имате еднаква възможност да смятате за в бъдеще, точно както в момента имате еднаква сила на плача. Защото, доколкото разбирам, според теб гените определят психичното точно толкова, колкото и физичното, прав ли съм? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th August 2025 - 09:12 PM |