![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
"Sofia Music Enterprises" обяви официално, че на 28 октомври в България ще гостува бившата вокалистка на Nightwish Tarja Turunen. Концертът ще се проведе в зала "Универсиада" в София. Продажбата на билетите стартира на 21 юли (понеделник) чрез мрежата на "Тикетпро" и Билетен център НДК, а цените им са както следва: 20 лв. за първите 500; 25 лв. предварително; 30 лв. на място.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Очаквах една идея по-доволни отзиви като правя паралел със себе си.
Аз съм изключително доволна, там, където си намерих местенце звукът не беше толкова лош, колкото много хора казват, че е бил, да чувам Тария нямах проблеми. И определено имаше какво да се чуе, хах. Аз харесвам соловия й албум и бях доволна от сета, не бях отишла заради "доброто старо време", но започва да ме хваща яд, че не видях Найтуиш когато си заслужаваше да се видят, но минала работа. Вярно е, че има мнооого мудни песни от този албум, но пък гласът й е достатъчен, за да ги оцвети с нужната емоция и Тария много добре си усеща къде да вкара повече глас така че да държи публиката изтръпнала. Тази жена е необикновено споена със сцената, много ми хареса присъствието й, степени по-чаровна е на живо, а тя е от най-чаровните фронтдами принципно. Музикантите са добри, но нищо повече (е, освен Терана, разбира се ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:14 AM |