![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 66 Регистриран: 24-September 08 Град: Варна Потребител N: 3003 ![]() |
Та, поради ред причини или обстоятелства от около 2 седмици са ме налегнали едни философски мисли и по-специално дали всичко се връща в тоя свят? Или ако щете дали след смъртта (не го избивам на религия тука) има нещо дето ни съди за делата ни?
Или защо, след като се имам за добър човек и на никого нищо лошо не желая и не правя, ми се случват все на мен гадориите, предимно направени от хора? Егоизъм, лицемерие, желание все да си отгоре... Гадно племе сме т'ва хората. Нямам предвид само себе си, най-вече себе си, но напоследък това се случва с доста хора от моето обкръжение, така че не е лична драма, така да се каже. Интересно ми е какво имате да кажете вие по въпроса. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 66 Регистриран: 24-September 08 Град: Варна Потребител N: 3003 ![]() |
Честно ако ми и доизясниш какво искаш да кажеш няма да е зле, че доста противоречиво ми се стори мнението ти.
Аз само да уточня, че в никакъв случай не става въпрос за отмъщение под каквато и да е форма, а за възмездие (ега ти думите). Защо жертви? Ако да си добър човек значи да си жертва, което може би в днешно време на 75% си е вярно, може и да сме. Кога ще го видим тоя баланс?! Една приятелка днес ми каза, след като й зададох същия въпрос (верно много ме мъчи това), че нейните наблюдения са, че "нашите" грешки или прегрешения се предават на децата ни. Не знам, аз лично искам хората, които са грешни спрямо мен да си плащат сами за греховете си, децата им не са ми виновни. Сложна тема, много мислене... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th August 2025 - 01:52 PM |