![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Започваме с кратък пример за доминацията ни в Евро-Господарите на Ефира http://www.dnes.bg/article.php?id=56825
Чисто се чуда да се смея ли, да плача ли. Кой е крив и кой е прав. Определено сме най-забавната държава на Балканите, а защо не и в Европата? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() За Света трябва да си направя справка, но си мисля, че бая ще трябва да се озоря ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат В тази част на света е така и проблема трябва да се реши като се създаде номален awareness, а не сензация. Цитат Отново казвам, че съм доста несъгласен с изводите на журналистите (или по-скоро редакторите) +1 Аз тука мога да кажа от първо лице, че си напълно прав. Опитвам се всеки ден да пиша сериозно и отговорно за важни неща, ама отгоре ми викат как били "общи приказки", "нямало новина" и прочие. И накрая от доброто ми желание излиза едно пълно говно, което се пуска на хората. Докарах го дотам, ако ще ми променят всичко, да ми махат името, ама на кой помага това освен на мен? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 01:57 PM |