![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Та идеята е да се задават въпроси от обща култура и да им се отговаря. История, математика, физика, химия и всичките им сфери. Без конкретни задачи, а просто въпроси. Първият отговорил правилно задава следващия въпрос. Ще е по-смислено, ако е без гугъл. Не, че мога да се изразявам, но ето ви въпрос за пример.
Йордан Йовков е роден в кое село? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Може би трябваше да уточня какво имах предвид, ама ще стане 'ептен лесно сиг...
Част от главата. Инак това било виждане на аристокрацията от цяла Европа, не само отделни страни, като съществувала дори мода тази част изкуствено да се уголемява, при кралските особи най-вече. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 09:14 PM |