![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ето го и новото творение на Damnagoras, Aydan и компания - "The Scythe". Знам, че е чакан с нетърпение от още не един или двама съфорумци, така че нахвърляйте му се. Още от първото парче се забеляза колко по плътно и мачкащо звучат момчетата. Промяната за мен е много положителна и свежа, най-вече с оглед на далеч по-интелигентната ритъм секция (в сравнение с "The Winter Wake", един също чудесен албум). Акустиката е избледняла здраво този път, явно момчетата са преценили, че това би отнело част от агресията и мрачното чувство в албума. Като цяло прекрасна тава, ще се цикли още много и то с удоволствие. Че няма да надмине епохалния "Heathenreel", е ясно, но поне е по-добър от "The Winter Wake", а и има огромни шансове да си съперничи с "Wyrd".
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Страхотно са се справили момчетата. Новите парчета са прекрасни, радвам им се много. "Two Tragedy Poets" звучи като по-новото творчество на групата (от "The Winter Wake" насам), само че в акустичен вариант - приликите с любимия ми период на групата са минимални, но това не ми пречи. Доволен съм много от албума.
Сега и критиката. Звукът в албума е доста оклепан, има сериозни проблеми с цигулката, която май не е настроена както трябва спрямо другите инструменти и от време на време се получават доста скърцащи дисонанси. За разлика от общото мнение тук, кавърът на Белинда ме нервира ужасяващо много, абсолютно ненужно изпълнение, не знам как изобщо се връзва с концепцията на албума или с досегашното творчество на бандата. Другите два кавъра са добре, но като се извадят от общото времетраене се получават по-малко от 30 минути нов материал, което ми се вижда прекалено, ама прекалено малко. Но като цяло прекрасна работа са свършили момчетата. Браво на Elvenking, превръщат се в положителна константа във фолк метъла. Адмирации към новите парчета, супер са, трябваше още няколко да вкарат. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 10:07 AM |