![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Интересно ми е да разбера има ли хора които ще запитат: "Кои са тия?"
Opeth са една безкрайно уникална и интересна група. Може би една от най-трудносмилаемите... На мен лично ми трябваха около 2 години за да вникна в музиката им. Баща ми донесе от Швеция едно CD, което ми се стори интересно, гледайки обложката - беше "Morningrise". С него започнах... Обръщам се към всеки, който поради една или друга причина не е успял да разбере смисъла в музиката на Opeth - Opeth се слушат вечер, на тъмно, с питие в ръка и мисли в главата, и се слушат изцяло - без да се прескача нищо. Защото познавам хора, които харесват по-първичните неща на Opeth и не намират смисъл в мелодичните, както и обратното - всичко в Opeth има смисъл и предназначение. И без да изпадам в излишни философски размисли, ще напиша само най-важното: Двете основни неща в музиката на Opeth - Гняв и Мъка се съчетават в едно, за да предложат на слушателя Пътят, който е минал, на който се намира и по който ще минава... Нещо за всеки меломан: Opeth - Lamentations - Live At Shepherd's Bush Empire ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Да си призная честно, ако ще е прогресив за мен са старите неща на Queensryche, Crimson Glory, Fates Warning и т.н., но след като изчетох толкова писане за тази банда, реших да се опитам да ми хареса, така че казвайте от кой албум да се почва "мъката", защото знаете как се получава често - ако не те грабне веднага с нещо, после става много, много трудно. Е, чакам препоръки от запознатите.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 03:22 PM |