![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Ето че качиха и новия албум на Финландците. Какво мислите за него? Според мен е жесток - добър колкото предишния. Блек метъл албума на годината.
Засега от него откроявам най-много The Last Day Before…, но и другите не са за изпускане. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Хареса ми, представят добро звучене и умело комбинирани, макар и не в голямо количество идеи. Интересно, сигурно за това в началото и не изказах мнение, но няколкото слушания ме оставиха с различно впечатление - първоначално ми мина покрай ушите, без да ми направи сериозно впечатление. Следващите два пъти ме грабнаха смените на бързи с по-бавни темпа, можеха да бъдат с една идея по-динамични, но това е компенсирано от чудесно вмъкнатите чисти вокали, които внасят интересна доза разнообразие и през повечето време ми оставят положително усещане като се замислям за развитието на музиката. Ритмите в някои определени парчета също ме зарадваха, мисля да чуя албума специално обръщайки внимание на ритъм секцията и да отделя въпросните песни. =)
Та, хубав албум, ще се слуша. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:24 AM |